Interieuradvies, interieurstyling en interieurontwerp; ideeën en inspiratie Amersfoort Hoevelaken Nijkerk Leusden Soest Baarn Zeist Achterveld Woudenberg  Bunschoten-Spakenburg

Een fijne sfeer is heel belangrijk en die creëer je door een goede balans tussen licht, kleur, materiaal, indeling en natuurlijk persoonlijkheid. 

Wil je de inrichting veranderen, kleur toevoegen, nieuwe meubels, meubels op maat of een goed verlichtingsplan? Of ga je verhuizen en weet je niet hoe je de ruimte het beste kunt indelen om er een fijne, sfeervolle ruimte van te maken? Er zijn zoveel mogelijkheden. Ik ga met je in gesprek en luister goed naar je wensen. Ik kijk naar hoe je leeft en hoe de ruimte het beste to z'n recht komt zodat het helemaal bij je aansluit. Zo maak ik een persoonlijk interieurplan waarin alles op elkaar is afgestemd en in balans is zodat je het totaalplaatje voor ogen hebt. Hierdoor is het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken en voorkom je miskopen. Ik help met de uitvoering of je kunt hiermee zelf aan de slag. Indien gewenst kan ik ook de styling voor je verzorgen.

 

Ga je een nieuwbouw huis kopen, ga je verbouwen of laat je zelf een huis bouwen? Hier komt veel bij kijken. Je moet al in een vroeg stadium bedenken waar stopcontacten en lichtpunten moeten komen, waar eventueel een haard geplaatst moet worden, etc. Als je ruim van te van tevoren mij inschakelt, komt straks alles op de juiste plek. Ik help je hierbij zodat je straks echt kunt genieten van je huis omdat alles klopt!

Lees verder wat voor persoonlijk interieurplan ik voor je kan maken

Kijk in mijn portfolio of neem contact op om te horen wat C-Style Concepts voor jou kan betekenen.

  • Facebook - C-Style Concepts
  • Pinterest - C-Style Concepts
  • Instagram - C-Style Concepts
  • LinkedIn - Claudia Echten