Interieuradvies, interieurstyling en interieurontwerp; ideeën en inspiratie amersfoort

Een fijne sfeer is heel belangrijk en die creëer je door een goede balans tussen licht, kleur, materiaal, indeling en natuurlijk persoonlijkheid. 

 

Wil je de inrichting veranderen, kleur, nieuwe meubels, meubels op maat of een goed verlichtingsplan? Of ga je verhuizen en weet je niet hoe je de ruimte het beste kunt indelen? Er zijn zoveel mogelijkheden. Ik maak een persoonlijk interieurplan met jouw wensen zodat je het totaalplaatje voor ogen hebt. Hierdoor is het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken. Ik adviseer je en maak een mooi, creatief plan. Dit kun je daarna zelf uitvoeren of ik help je dit te realiseren. Indien gewenst kan ik je ook helpen met de styling.

 

Ga je een nieuwbouw huis kopen, ga je verbouwen of laat je zelf een huis bouwen? Hier komt veel bij kijken. Je moet al in een vroeg stadium nadenken over de indeling, stopcontacten, lichtpunten, eventueel een haard, etc. Als je hier van tevoren al goed over nadenkt en ook een lichtplan laat maken, komt straks alles op de juiste plek. Ik help je hierbij. Samen bespreken we je woonwensen zodat je straks echt kunt genieten van je huis.

Lees verder wat voor persoonlijk interieurplan ik voor je kan maken

Kijk in mijn portfolio of neem contact op om te horen wat C-Style Concepts voor jou kan betekenen.

  • Facebook - C-Style Concepts
  • Pinterest - C-Style Concepts
  • Instagram - C-Style Concepts
  • LinkedIn - Claudia Echten