C-Style Concepts | Amersfoort | interieuradvies en interieuronwerp

Interieuradvies, interieurstyling en interieurontwerp; ideeën en inspiratie Amersfoort Hoevelaken Nijkerk Leusden Soest Baarn Zeist Achterveld Woudenberg  Bunschoten-Spakenburg

Een fijne sfeer is heel belangrijk en die creëer je door een goede balans tussen licht, kleur, materiaal, indeling en natuurlijk persoonlijkheid. 

Wil je de inrichting veranderen, kleur toevoegen, nieuwe meubels, meubels op maat of een goed verlichtingsplan?

Of ga je verhuizen en weet je niet hoe je de ruimte het beste kunt indelen om er een fijne, sfeervolle ruimte van te maken? Er zijn zoveel mogelijkheden. We gaan samen in gesprek en ik luister goed naar je wensen. We kijken naar hoe je leeft en wat belangrijk is. Dit om de ruimte het beste tot z'n recht te laten komen. Zo maak ik een persoonlijk interieurplan waarin alles op elkaar is afgestemd en in balans is omdat het totaalplaatje klopt. Ik help met de uitvoering of je kunt hiermee zelf aan de slag. Ik kan ook de styling voor je verzorgen.

 

Ga je een nieuwbouw huis kopen, ga je verbouwen of laat je zelf een huis bouwen? Hier komt veel bij kijken. Je moet al in een vroeg stadium bedenken waar en hoeveel stopcontacten en lichtpunten er moeten komen, waar eventueel een haard geplaatst moet worden, etc. Als je mij ruim van te van tevoren inschakelt, komt alles op de juiste plek. Dan kun jij straks echt genieten van je thuis omdat alles klopt!

Lees verder wat voor persoonlijk interieurplan ik voor je kan maken

Kijk in mijn portfolio of neem contact op om te horen wat C-Style Concepts voor jou kan betekenen.

  • Facebook - C-Style Concepts
  • Pinterest - C-Style Concepts
  • Instagram - C-Style Concepts
  • LinkedIn - Claudia Echten