C-Style Concepts interieuradvies, interieurontwerp, verkoopstyling Amersfoort

Meubelverhuur Amersfoort Hoevelaken Nijkerk Leusden Soest Baarn Zeist

C-Style Concepts richt leegstaande huizen in d.m.v. meubelverhuur. Het is lastig een leegstaande woning te verkopen. Potentiële kopers kunnen zich vaak moeilijk voorstellen hoe je huis oogt als er meubels in staan en het sfeervol is ingericht. Ook het inschatten van afmetingen en mogelijkheden is moeilijk. 

 

Als verkoopstylist laat ik met huurmeubels je huis er bewoond uitzien, door een frisse en neutrale inrichting. Met bijpassende accessoires ziet het er sfeervol uit en trekt het de aandacht. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. We kijken welke huurmeubels het beste in de woning passen qua stijl en doelgroep. De meubels worden op de dag van styling afgeleverd en geïnstalleerd. Daarna ga ik je woning stylen en fotograferen.

 

Meubelverhuur voor modelwoning Amersfoort Hoevelaken Nijkerk Leusden Soest Baarn zeist 

Het is niet makkelijk een nieuwbouwwoning van tekening te kopen. Ook hier zijn afmetingen en mogelijkheden moeilijk in te schatten. Als vloeren en wanden nog niet zijn afgewerkt, lijken de ruimtes vaak kleiner dan ze daadwerkelijk zijn. C-Style Concepts kan voor projectontwikkelaars door middel van meubelverhuur, een modelwoning stijlvol inrichten voor de doelgroep. Hierbij zorg ik voor een neutrale vloer- en wandafwerking.

3D visualisatie

Bij oudere woningen moet er soms meer gebeuren om de ruimte en mogelijkheden goed te laten zien. Het is lastig in te beelden hoe mooi het huis weer kan worden, ook omdat het vaak om een andere doelgroep gaat. Verkoopstyling alleen zal dan vaak niet optimaal uitpakken. In dit geval kan ik een 3D visualisatie maken om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. 

 

Neem contact op om te horen wat C-Style Concepts voor jou kan betekenen.

 

  • Facebook - C-Style Concepts
  • Pinterest - C-Style Concepts
  • Instagram - C-Style Concepts
  • LinkedIn - Claudia Echten