logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Meer Woonbeurs 2014

Hieronder nog wat meer sfeerbeelden van de Woonbeurs 2014. Nog even in onderdompelen voordat we door gaan naar de volgende interieur- en designevenementen: de Biennale in Kortrijk en natuurlijk Dutch Design Week. Erg verrassend was het Karwei huis. Zij stonden voor het eerst op de beurs, en hoe! Voor 101 Woonideeën was het dit jaar helaas de laatste keer, aangezien het blad stopt. Zij hadden het huis vol staan met zelfmakers uit de afgelopen jaren.

Algemene beelden van de Woonbeurs

Karwei huis

Ariadne at Home huis

101 Woonideeën huis

Eigen Huis & Interieur / More than Classic huis

VT Wonen huis

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey