logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Dutch Design Week 2014

Teveel om in één dag te zien… 3 areas verdeeld over de stad; Strijp Area (R, S en T), Central Area en East Area. Ik had van tevoren een selectie gemaakt wat ik in ieder geval wilde zien. Nou, dat paste maar net in één dag, pfff. Ik heb heel veel gezien en ook veel foto’s gemaakt. Binnen de Areas was het lopend goed te doen, maar van het ene deel naar het andere was te ver. Er werden gesponsorde Volvo’s ingezet die je van de ene plek naar de andere brachten. Daar werd veel gebruik van gemaakt, helaas waren daardoor de wachttijden wel langer. Hieronder een selectie aan foto’s..

David Derksen Design

Sand collection by Studio PS

Sand collection by Studio PS

Tim Vinke

Mooie meubels en lampen bij Freudwerk

Dirk van der Kooij

Bij Piet Hein Eek

Mooie, stoere leren vazen van Studio Roex

DIY met Karwei

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey