logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Nieuwe collectie SINNERLIG van Ikea

February 9, 2015

IKEA wil graag verrassen met vernieuwende en innovatieve producten. Het woonwarenhuis heeft het aantal democratic designcollecties aanzienlijk verhoogd naar meer dan 10 per jaar. In deze collecties staat het uitproberen van nieuwe dingen centraal waarbij gelet wordt op de juiste combinatie van vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een lage prijs. Zo werkt het IKEA designteam samen verschillende ontwerpers en creatieve artiesten, maar ook met leveranciers die werken met nieuwe productiemethodes en materialen.

 

Voor de nieuwe collectie gaat IKEA samenwerken met Ilse Crawford van design Studioilse. Met het woonwarenhuis zoekt de toonaangevende Britse designer de grenzen van materiaalgebruik en productiemethodes op met als de SINNERLIG collectie. Dit zijn 30 producten gemaakt van natuurlijke materialen voor een beter dagelijks leven thuis. Zo is er een hoofdrol weggelegd voor kurk, een duurzaam, warm en geluiddempend materiaal. De SINNERLIG collectie is vanaf augustus 2015 verkrijgbaar bij IKEA.
 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

vtwonen&design beurs 2019

October 4, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

May 29, 2019

April 3, 2019

September 4, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags