logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Nieuwe collectie SINNERLIG van Ikea

IKEA wil graag verrassen met vernieuwende en innovatieve producten. Het woonwarenhuis heeft het aantal democratic designcollecties aanzienlijk verhoogd naar meer dan 10 per jaar. In deze collecties staat het uitproberen van nieuwe dingen centraal waarbij gelet wordt op de juiste combinatie van vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een lage prijs. Zo werkt het IKEA designteam samen verschillende ontwerpers en creatieve artiesten, maar ook met leveranciers die werken met nieuwe productiemethodes en materialen.

Voor de nieuwe collectie gaat IKEA samenwerken met Ilse Crawford van design Studioilse. Met het woonwarenhuis zoekt de toonaangevende Britse designer de grenzen van materiaalgebruik en productiemethodes op met als de SINNERLIG collectie. Dit zijn 30 producten gemaakt van natuurlijke materialen voor een beter dagelijks leven thuis. Zo is er een hoofdrol weggelegd voor kurk, een duurzaam, warm en geluiddempend materiaal. De SINNERLIG collectie is vanaf augustus 2015 verkrijgbaar bij IKEA.

IKEA_Ilse_Crawford

IKEA_Ilse_Crawford

IKEA_Ilse_Crawford

KEA_Ilse_Crawford

IKEA_Ilse_Crawford

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey