logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Maison et Objet

September 14, 2015

Van 4 t/m 8 september was Maison et Objet; een interieurbeurs in Parijs. Dit is een beurs die 2x per jaar wordt gehouden. Hier lieten ze de nieuwe trends zien. Ik ben 2 dagen in Parijs geweest. Eerste dag op de beurs en 2e dag inspirerende adressen in de stad bezocht. Het is een hele grote beurs en enorm veel te zien. Ik heb veel trends gespot die ik in komende posts laat zien.

 

Nu eerst kleur en prints. Je ziet nu al de kleur blauw in het interieur, maar dat wordt nog meer; in meubels en accessoires, maar ook groen. Als accentkleur okergeel en (aarde)rood, om de donkere kleuren wat op te halen. Ook veel botanische prints, met name in behang en natuurlijk nog steeds planten. Alhoewel ik van mening ben dat dit geen trend moet zijn, maar planten in een interieur horen. Verder zie je veel meer brass (messing/goud). Koper blijft nog wel, maar minder aanwezig dan afgelopen seizoen.

 

Hieronder wat sfeerbeelden:

 

 

 Blauw bij Hübsch.

 

 Lampen van Incipit

 

 

 Pols Potten

 

 Bloomingville

 

 

  The Conrad Shop

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

vtwonen&design beurs 2019

October 4, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

May 29, 2019

April 3, 2019

September 4, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us