logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Maison et Objet

Van 4 t/m 8 september was Maison et Objet; een interieurbeurs in Parijs. Dit is een beurs die 2x per jaar wordt gehouden. Hier lieten ze de nieuwe trends zien. Ik ben 2 dagen in Parijs geweest. Eerste dag op de beurs en 2e dag inspirerende adressen in de stad bezocht. Het is een hele grote beurs en enorm veel te zien. Ik heb veel trends gespot die ik in komende posts laat zien.

Nu eerst kleur en prints. Je ziet nu al de kleur blauw in het interieur, maar dat wordt nog meer; in meubels en accessoires, maar ook groen. Als accentkleur okergeel en (aarde)rood, om de donkere kleuren wat op te halen. Ook veel botanische prints, met name in behang en natuurlijk nog steeds planten. Alhoewel ik van mening ben dat dit geen trend moet zijn, maar planten in een interieur horen. Verder zie je veel meer brass (messing/goud). Koper blijft nog wel, maar minder aanwezig dan afgelopen seizoen.

Hieronder wat sfeerbeelden:

Maison et Objet

Hübsch

Blauw bij Hübsch.

Incipit

Lampen van Incipit

Pols Potten

Pols Potten

Bloomingville

Bloomingville

The Conrad Shop

The Conrad Shop

The Conrad Shop

The Conrad Shop

The Conrad Shop

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey