logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

VT Wonen & Design beurs

October 7, 2015

Van 29 september t/m 4 oktober was de VT Wonen & Design beurs, voorheen De Woonbeurs genaamd. Er was weer een hoop te zien op het gebied van interieur in de breedste zin verdeeld over 3 hallen. Als je inspiratie wilde opdoen voor je (nieuwe) huis, was hier genoeg te zien. De beurs was niet echt vernieuwend. De trends die al een tijd gaande zijn en die nu spelen waren te zien, maar de inspiratie huizen zagen er weer mooi uit. Zoals al op de beurs in Parijs te zien was, zag je hier ook veel blauw, (echt) groen, nog steeds wat koper en brass (goudkleuring, zowel mat als glanzend). Nog steeds veel kamerplanten en bloemen. In Parijs heb ik veel opgezette dieren gezien, hier gelukkig niet zo veel. Ik ben er geen voorstander van. Er staat wel bij vermeld dat de dieren een natuurlijke dood zijn gestorven, maar toch..

 

Wandpanelen van Artstories en veel blauw bij Eijerkamp

 

Ook veel groen bij Eijerkamp en botanische prints

 

Inspiratiehoekjes bij Eijerkamp

 

 Donkere kleuren bij VT Wonen

 

 VT Wonen inspiratiehuis

 

 Grijzen gecombineerd met cognac, zachte kleuren, koper en brass bij Karwei

 

 Ariadne at Home huis. Zachte frisse kleuren, (zacht)groen, riet en hout

 

 

 

Please reload

Featured Posts

vtwonen&design beurs 2019

October 4, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

May 29, 2019

April 3, 2019

September 4, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey