logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

VT Wonen & Design beurs

Van 29 september t/m 4 oktober was de VT Wonen & Design beurs, voorheen De Woonbeurs genaamd. Er was weer een hoop te zien op het gebied van interieur in de breedste zin verdeeld over 3 hallen. Als je inspiratie wilde opdoen voor je (nieuwe) huis, was hier genoeg te zien. De beurs was niet echt vernieuwend. De trends die al een tijd gaande zijn en die nu spelen waren te zien, maar de inspiratie huizen zagen er weer mooi uit. Zoals al op de beurs in Parijs te zien was, zag je hier ook veel blauw, (echt) groen, nog steeds wat koper en brass (goudkleuring, zowel mat als glanzend). Nog steeds veel kamerplanten en bloemen. In Parijs heb ik veel opgezette dieren gezien, hier gelukkig niet zo veel. Ik ben er geen voorstander van. Er staat wel bij vermeld dat de dieren een natuurlijke dood zijn gestorven, maar toch..

Artstories en Eijerkamp

Wandpanelen van Artstories en veel blauw bij Eijerkamp

Eijerkamp

Ook veel groen bij Eijerkamp en botanische prints

Eijerkamp

Inspiratiehoekjes bij Eijerkamp

VT Wonen

Donkere kleuren bij VT Wonen

VT Wonen inspiratiehuis

VT Wonen inspiratiehuis

Karwei

Grijzen gecombineerd met cognac, zachte kleuren, koper en brass bij Karwei

Ariadne at Home

Ariadne at Home huis. Zachte frisse kleuren, (zacht)groen, riet en hout

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey