logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Gespot: Valence design

October 8, 2015

Gespot op de VT Wonen & Design beurs: Valence. Dit is een wandsysteem waarin verschillende functies esthetisch gecombineerd worden. De kleuren en materialen zijn op elkaar afgestemd om zich samen tot een esthetisch geheel te verbinden. Je kunt het in de keuken gebruiken en met kruidenplantjes combineren of in de hal met haakjes en een spiegel. Met een whiteboard stift kun je er op schrijven en het kurk kan ook als prikbordje gebruikt worden. Creëer je eigen model. Ze zijn er in meerdere kleuren. Online verkrijgbaar en binnenkort in de winkel. www.valence.design.nl

 

 Valence met kapstok voor in de hal

 

 Valence in de keuken

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

vtwonen&design beurs 2019

October 4, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

May 29, 2019

April 3, 2019

September 4, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags