logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Gespot: Valence design

Gespot op de VT Wonen & Design beurs: Valence. Dit is een wandsysteem waarin verschillende functies esthetisch gecombineerd worden. De kleuren en materialen zijn op elkaar afgestemd om zich samen tot een esthetisch geheel te verbinden. Je kunt het in de keuken gebruiken en met kruidenplantjes combineren of in de hal met haakjes en een spiegel. Met een whiteboard stift kun je er op schrijven en het kurk kan ook als prikbordje gebruikt worden. Creëer je eigen model. Ze zijn er in meerdere kleuren. Online verkrijgbaar en binnenkort in de winkel. www.valence.design.nl

Valence wandsysteem

Valence met kapstok voor in de hal

Valence wandsysteem

Valence in de keuken

Valence wandsysteem

Valence wandsysteem

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey