logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Dutch Design Week 2015

Vorige week was weer Dutch Design Week in Eindhoven. 9 dagen design in alle vormen op verschillende locaties in de stad. Ik ben er 1 dag geweest. Ik was er om 11.00 toen het begon en bleef tot sluitingstijd; 18.00, maar 1 dag is echt te weinig om alles te kunnen zien. Ik had van tevoren een selectie gemaakt van waar ik in ieder geval naar toe wilde, en hoopte dat ik stiekem toch nog tijd had voor andere locaties maar helaas.. weer niet gelukt… Hieronder zie je een kleine selectie. Van de week zal ik nog meer plaatsen.

Studio Elke van den Berg

Mooi keramiek bij Studio Elke van den Berg

Studio Elke van den Berg

Studio Elke van den Berg

Plantation is een serie elementen van porselein, gemaakt door Alicja Pantanowska. Ze zijn ontworpen voor het kweken van kruiden en sierplanten volgens de principes van hydrocultuur. Door het gebruik van alleen water kun je het groeiproces van zowel de stengels en de wortels van planten observeren. Je kunt uit 4 soorten elementen kiezen en die op een eigen glas gebruiken.

Plantation - Alicja Pantanowska

Plantation van Alicja Pantanowska

Daphna Laurens

Disko vaas van Daphna Laurens ontworpen in samenwerking met het Nationaal Glasmuseum Leerdam

Daphna Laurens

Waxinelichthouder Formy van Daphna Laurens ontworpen in samenwerking met het Nationaal Glasmuseum Leerdam

Lamp ZUID van Françoise Oostwegel is geïnspireerd op de traditionele vakwerkhuisjes en het mijngebied in Limburg.

Françoise Oostwegel

Françoise Oostwegel

Lamp ZUID van Françoise Oostwegel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey