logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Behang

Van de week had ik samen met collega’s een inspirerende dag bij BN Wallcoverings. Dit is een Nederlands behangmerk met een eigen fabriek in Nederland. Hier worden de eigen ontwerpen gemaakt. We kregen een rondleiding door de design studio waar alle ontwerpen worden gemaakt en proefjes worden gemaakt. Pas als een ontwerp perfect is gaat het door naar de fabriek dat naast het kantoor staat. Hier worden de kleuren gemengd en gaat het behang door enorme machines om er uiteindelijk als verkoopbare rol uit te komen. Indrukwekkend om te zien.

Ook kregen we een sneak preview voor collecties die in januari uitkomen. Dat ziet er veelbelovend uit…

BN Wallcoverings

BN Wallcoverings

BN Wallcoverings

Betonlook

BN Wallcoverings

Betonlook

BN Wallcoverings

Van Gogh collectie

BN Wallcoverings

BN Wallcoverings

Maak een statement

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey