logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Biënnale Interieur Kortrijk

October 27, 2016

 

Afgelopen week was de Biënnale Interieur Kortrijk. De meubelbeurs die om het jaar wordt gehouden in de Xpo in Kortrijk, België. 6 hallen vol design, meubels, verlichting, vloeren, tegels, wandbekleding, textiel etc. Ik ben met een oud studiegenootje geweest. ’s Morgens vroeg weg om haar eerst in Breda op te pikken en vervolgens nog 2 uur door te rijden naar Kortrijk. Het was de derde keer dat we naar deze beurs gingen, dus we weten inmiddels wel de weg.

Opvallend was het gebruik van metaal als koper en messing in keukens. Zowel in details, kranen als in een deel van het aanrechtblad. Wat ook opviel zijn ovaalachtige vormen. Naast de strakke vormen als vierkant en geometrisch en ronde vormen, nu ook ovaal en vierkant met afgeronde hoeken.

 

  Kleurrijke stand van Petite Friture

 

  

   

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

vtwonen&design beurs 2019

October 4, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

May 29, 2019

April 3, 2019

September 4, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey