logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Dutch Design Week

November 1, 2016

Vorige week stond Eindhoven weer in het teken van Dutch Design Week en elk jaar wordt het drukker. Dit jaar waren er zelfs rond de 300.000 bezoekers. Dat zegt wel wat over het imago van dit design event waar ook veel internationale design liefhebbers op af komen. Het is design in de breedste zin van het woord, voor ieder wat wils. 3 areas verdeeld over de stad met in totaal 106 locaties. Veel teveel voor een dag. Ik ben een dag geweest en dat was dus echt te kort. Van tevoren had ik een selectie gemaakt van waar ik naar toe wilde, deels gebaseerd op voorgaande keren. En nog heb ik dingen gemist die ik had willen zien. Binnen de 3 areas het het lopend goed te doen en voor de langere stukken rijden er nieuwe Volvo's rond die als taxi fungeren en een bus, beide gratis te gebruiken. Vooral op Strijp-S en Sectie C hangt altijd een goede sfeer.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

vtwonen&design beurs 2019

October 4, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

May 29, 2019

April 3, 2019

September 4, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey