logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Een persoonlijk interieur

January 26, 2017

Er zijn veel trends te spotten in accessoires en materialen. Het is niet zo dat je alles moet volgen zodat je dan goed zit met (in) je interieur. Het gaat er juist om dat je een persoonlijk interieur krijgt waarin jij je tuis voelt. Dit kun je aanvullen met materialen en accessoires die nu ‘in’ zijn, maar dan omdat je ze echt mooi vindt, en beter nog, omdat ze bij je passen. Als ze matchen met de spullen die je al hebt, ontstaat een natuurlijk geheel.

Een spannend interieur krijg je door oude en nieuwe(re) meubels en accessoires te mixen. Hierdoor krijg je eigenheid. Misschien heb je wel een mooi erfstuk; een stoel, kist, een oude camera of een mooie vaas. In eerste instantie denk je misschien dat het niet past bij de stijl of kleuren die je al hebt, maar juist door het uit de context te halen, past het wel én ze hebben een herinnering wat het dus persoonlijk maakt.

Laat die oude stoel evt. opnieuw bekleden met een stof die bij de rest past. Zet die oude vaas samen met nieuwe bij elkaar en hij gaat nog meer opvallen. Ga in de vakantie op zoek naar mooie souvenirs voor in je interieur (bijv. handwerkwinkeltje, museumwinkel, plaatselijke rommelmarkt) en groepeer ze. Kijk eens bij de kringloop naar bijzondere spullen. Als je ze bij elkaar zet en ze hebben overeenkomsten in vorm of kleur, maakt het niet uit dat ze verschillend zijn.

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

vtwonen&design beurs 2019

October 4, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

May 29, 2019

April 3, 2019

September 4, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey