logo vierkant terra rood bg gr-groter.jp

Statement met behang

Het is lente en dat betekent bij veel mensen dat het begint te kriebelen om wat te veranderen in huis. We hebben behoefte aan iets nieuws, iets fris. Dit kan klein zijn; nieuwe kussens op de bank in andere prints of kleuren, iets nieuws aan de muur of op de muur. Met behang kun je een ruimte in een keer anders uit laten zien. Dit kan een klein muurtje zijn, een ‘kader’ op een lange muur of bijvoorbeeld achter de bank of eettafel. Om de strakke lijnen te onderbreken, kun je zelfs een cirkel van behang op de muur maken. Tegenwoordig is heel veel vliesbehang. Dit is dikker dan papier en scheurt dus niet zo snel en een voordeel is dat je de muur insmeert en niet het behang. Zo kun je het behang er nog afhalen als het toch niet helemaal recht is en weer opnieuw plaatsen. Ook voor kinderkamers is er heel leuk behang.

behang met bladmotief en vogels

1: Royal Dutch 2: Kwantum 3: BN Wallcoverings 4: Cole & Son

grafisch behang

1: Eijffinger 2: BN Walcoverings 3: Cole & Son 4: Cole & Son

divers

1: Casa Deco 2: Kek Amsterdam 3: Dutch Wallcoverings 4: Casa Deco

Kinderbehang

1: Studio Onszelf 2: Studio Onszelf 3: Roomblush 4: Roomblush

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey