C-Style Concepts | Amersfoort | interieuradvies en interieuronwerp

Verkoopstyling met meubelverhuur vastgoedstyling Amersfoort Soest Nijkerk Hoevelaken Hoogland

C-Style Concepts richt leegstaande huizen in d.m.v. meubelverhuur. Het is lastig een leegstaande woning te verkopen. Potentiële kopers kunnen zich vaak moeilijk voorstellen hoe je huis oogt als er meubels in staan en het sfeervol is ingericht. Ook het inschatten van afmetingen en mogelijkheden is moeilijk. 

 

Als verkoopstylist laat ik met huurmeubels je huis er bewoond uitzien, door een frisse en neutrale inrichting. Met bijpassende accessoires ziet het er sfeervol uit en trekt het de aandacht. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Het hele huis kan ingericht worden maar ook alleen de benedenverdieping of alleen de bovenverdieping. We kijken welke huurmeubels het beste in de woning passen qua stijl en doelgroep. De meubels worden op de dag van styling afgeleverd en geïnstalleerd. Daarna ga ik je woning stylen en is het klaar voor fotografie.

 

Meubelverhuur voor modelwoning Amersfoort Hoevelaken Nijkerk Leusden Soest Baarn zeist 

Het is niet makkelijk een nieuwbouwwoning van tekening te kopen. Ook hier zijn afmetingen en mogelijkheden moeilijk in te schatten. Als vloeren en wanden nog niet zijn afgewerkt, lijken de ruimtes vaak kleiner dan ze daadwerkelijk zijn. C-Style Concepts kan voor projectontwikkelaars door middel van meubelverhuur, een modelwoning stijlvol inrichten voor de doelgroep. Hierbij zorg ik voor een neutrale vloer- en wandafwerking.

Neem contact op om te horen wat C-Style Concepts voor jou kan betekenen.

 

Bekijk het portfolio verkoopstyling.

 

  • Facebook - C-Style Concepts
  • Pinterest - C-Style Concepts
  • Instagram - C-Style Concepts
  • LinkedIn - Claudia Echten