Interieuradvies en interieuronwerp Amersfoort | C-Style Concepts
Interieuradvies en interieuronwerp Amersfoort | C-Style Concepts

C-Style Concepts is een creatieve studio voor interieuradvies, interieurontwerp, interieurstyling (zowel particulier als zakelijk). Begin 2010 ben ik, Claudia Echten, dit gestart. Na jaren op kantoor in de modebranche te hebben gewerkt, heb ik mijn hart gevolgd en van mijn passie voor interieur mijn werk gemaakt. Ik ben een gediplomeerd interieurvormgever. Tijdens mijn 3-jarige studie Interieurvormgeving in Eindhoven heb ik heb veel kennis opgedaan van materiaal- en kleurgebruik, 2D en 3D tekenen (op papier en computer), visualisaties maken, maquettes maken en uiteraard ontwerpen. Daarnaast heb ik een opleiding Verlichtingskunde gedaan. Ook heb ik interieuradvies gegeven op de vt wonen&design beurs en kleuradviezen voor Histor en Flexa. Door de jaren heen heb ik met alle onderdelen veel ervaring opgedaan.
 
Ik maak een interieurplan dat bij jou, jouw leefsituatie en jouw woning past, waar je je helemaal thuis voelt zodat je de deur niet meer uit wilt. Ik vind dat een interieur niet alleen maar mooi kan zijn; het moet ook aangepast zijn aan jouw manier van leven en jouw persoonlijkheid uitstralen. Het moet meteen fijn aanvoelen zodra je binnenkomt!

Voor een werkomgeving geldt dat je er prettig moet kunnen werken. Je moet er energie van krijgen waardoor je effectiever en creatiever kunt werken en het moet de bedrijfsidentiteit uitstralen. Ik kan elementen en meubels hergebruiken in het nieuwe plan. Je kunt bestaande meubels ook op een andere manier gebruiken en het is duurzaam. En door gebruik te maken van daglicht of bijv. daglichtlampen en luchtzuiveraars (echt groen, speciale verf etc.), creëer je een gezonde omgeving waarin je je prettig voelt.
 
 

    • Facebook - C-Style Concepts
    • Pinterest - C-Style Concepts
    • Instagram - C-Style Concepts
    • LinkedIn - Claudia Echten